Welkom bij Kliniek Voor Gezelschapsdieren

Voor de beste zorg voor uw huisdieren.

Onze Kliniek

Kliniek voor Gezelschapsdieren is uw gezelschapsdierenarts in Dieren, Velp en Brummen. Met 3 centraal gelegen vestigingen tussen Arnhem en Zutphen zijn we uitstekend bereikbaar.

In onze klinieken staat klantvriendelijkheid voorop, en bieden we u en uw huisdier de best mogelijke zorg. We behandelen al onze patiënten met veel zorg en aandacht.

Ons vriendelijke, professionele team staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Daarnaast is er buiten openingstijden een spoeddienstregeling.

Wij zijn een Cat Friendly Clinic; Dieren beschikt over het Gold certificaat en Velp over het Silver certificaat. Hier leest u alles over een Cat Friendly Clinic.

Opereren met de nieuwste technieken is de standaard. Wij voeren veel operaties uit door middel van endoscopie of laparoscopie: een kijkoperatie. Denk hierbij aan laparoscopische sterilisatie, cryptorch, gastropexie of scopie van bijvoorbeeld neus, slokdarm of maag. 

Daarnaast voeren wij ook veel orthopedische operaties uit zoals voorste kruisbandoperaties waaronder de TTA rapid, patellaluxaties, LPA, LPC, OCD en heupoperaties.

oVER ONS

Kliniek voor gezelschapsdieren

  • Ruime parkeergelegenheid 
  • 6 dagen per week ruime mogelijkheden voor het maken van een afspraak 
  • Afhalen medicijnen, producten en voeding 

    Onze hoofdvestiging bevindt zich in Dieren. U kunt hier van maandag tot en met zaterdag terecht met uw huisdier. 

    De kliniek beschikt over alle benodigde apparatuur en faciliteiten voor onderzoek en behandeling van uw dier; onder andere een laboratorium voor bloed- en urine onderzoek, echoapparatuur en digitale (dentale) röntgen. Ook beschikt de kliniek over meerdere volledig uitgeruste operatiekamers waar iedere werkdag chirurgische ingrepen uitgevoerd worden; van castratie en sterilisatie tot de meest uitgebreide.

KLINIEK VOOR Gezelschapsdieren bRUMMEN

Voor actuele openingstijden kunt u contact opnemen met onze hoofdvestiging in Dieren, telefoonnummer +31 (0)31 342 00 32

Wanneer er onderzoek of een ingreep nodig is wat niet uitgevoerd kan worden op onze locatie in Brummen, dan zullen wij u doorverwijzen naar onze hoofdvestiging in Dieren. Ons team werkt op alle 3 onze vestigingen. U zult dus altijd bekende gezichten zien. 

KLINIEK VOOR GAZELSCHAPSDIEREN vELP

Bij onze locatie Velperbroek in Velp kunt u van maandag tot en met vrijdag met uw dier terecht op afspraak. Ons team werkt op alle 3 onze vestigingen. U zult dus altijd bekende gezichten zien.

Onze Service

Ontmoet Ons team

Marcel Cuperus

Dierenarts

Mariëli Bruinshoofd

Dierenarts

Jochem Loermans

Dierenarts

Britt Eeuwes

Dierenarts

Lisa Kappers

Dierenarts

Eva Bervoets

Dierenarts

Allard Hendriks

Dierenarts

Sanny Smits

Dierenarts

Eva Levison

Dierenarts

Martyna Kozak

Dierenarts
pug reaching up and surrounded by paw and bone doodles

Healthy Pet Club

Bespaar tot wel €100 per jaar op de gezondheidszorg van uw hond, kat of konijn

Hoe prettig zou het zijn om bij de dierenarts een vast, voordelig bedrag per maand te betalen, waarbij jaarrond de preventieve zorg voor uw dier geregeld is? Dat is bij ons mogelijk met de Healthy Pet Club!

Wij vinden dat de preventieve zorg voor uw huisdier voor iedereen goed en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om lid te worden van de Healthy Pet Club, om er zeker van te zijn dat uw dier de beste preventieve zorg krijgt. Van vaccinaties, behandeling tegen parasieten tot regelmatige controles en korting op een aantal behandelingen: dit zijn enkele voorbeelden wat inbegrepen is bij de Healthy Pet Club voor een voordelige maandprijs.

Volledige informatie beschikbaar op www.healthypetclub.nl. Het loyaliteitsprogramma van The Healthy Pet Club Nederland wordt beheerd door CVS (UK) Ltd.

Diersoorten

Honden

Konijnen

Fretten

Katten

Knaagdieren

Vogels

Honden

Knaagdieren

Katten

fretten

konijn icoon

Konijnen

vogels

Wat onze cliënten van ons vinden:

Kliniek voor Gezelschapsdieren Dieren

Kliniek voor Gezelschapsdieren Velp

Kliniek voor Gezelschapsdieren Brummen

Wilt u een afspraak plannen?